Karriär

Att säga att Realtime Embedded ska vara ett av de bästa bolagen i världen när det kommer till systemdesign och utveckling av avancerade system och produkter, är lätt. Att verkligen vara det är svårare.

För att lyckas behöver vi de smartaste och kunnigaste specialisterna – för att sedan göra dem ännu bättre. Alla som arbetar här är passionerat (vissa säger osunt) intresserade av teknik.

Ofta arbetar vi självständigt, ute hos kund i kundens lokaler. I andra projekt jobbar vi hos oss, in- house. Oavsett vilket så är vi konsulter och det är tufft ibland. Men vi är noga med att även när vi arbetar självständigt, så gör vi det tillsammans. Vi är ett lag och bygger lagkänsla och delaktighet på möten och konferenser. Och vi är väl medvetna om att när vi som arbetar här mår bra – då går firman också bra. Vi är alla varandras viktigaste tillgångar.

Är du duktig på systemdesign och utveckling av programvara, elektronik och FPGA? Vill du arbeta med spännande och utmanande projekt tillsammans med oss? Skicka då din ansökan till jobb@rte.se.

Aktuella tjänster

Vi söker för tillfället systemarkitekter, projektledare och utvecklare som vill arbeta med utveckling av intelligenta produkter och system!

Har du frågor om hur det är att arbeta hos oss? Kontakta mig, så berättar jag gärna mer.
 

Glada hälsningar


Jesper Hillberg, VD

Direkt: 08-410 409 22
Epost: vd@rte.se