Höstens kundevent

Precis som tidigare år var höstens kundevent ett välbesökt och uppskattat evenemang. Det var en bra mix av Realtime-medarbetare, samarbetspartners och kunder som träffades ombord på Teaterskeppet.

- Jag tror att många kunder ser fram emot det här lika mycket som vi gör, berättar Jesper Hillberg som är VD på Realtime Embedded. Förutom att det är ett jättebra sätt att förmedla kunskap, information och inspiration är det också ett lättsamt och trevligt sätt att knyta nya kontakter och att fördjupa befintliga. Eftersom det bara är bransch folk ombord så är det helt OK att prata FPGA:er en hel kväll – det kan man ju kanske inte göra i alla typer av sammanhang.

Kvällen inleddes med en kort presentation av Realtime Embedded och några av de spännande projekt som är på gång just nu, bl.a. det nya labbet som skapar nya möjligheter för att mäta och felsöka. Sedan följde kvällens höjdpunkt och huvudtalare Ola Skinnarmo, som utmanade och inspirerade. Han lever själv under devisen "Sätter du gränser för vad du tror att du kan, så sätter du gränser för vad du kan" – och han förmedlade på ett tänkvärt och underhållande sätt hur det är lika applicerbart på en expedition till Sydpolen som i ett vanligt kontorsarbete.

Efter föreläsningen dukades en härlig skärgårdsbuffé upp och kvällen ägnades åt god mat och gott sällskap.

- Vi ser redan fram emot nästa års kundevent, avslutar Jesper Hillberg.