Nya medarbetare

I september utökade vi vår sälj- och marknadsavdelning med Therese Jensen. Hon har en Master of Science från KTH i botten och kommer att arbeta med försäljning och marknadsföring.

- Therese har en gedigen erfarenhet från laboratoriemedicin och läkemedelsbranchen och har bl.a. arbetat med hur man paketerar tjänster och erbjuder kunderna en totallösning, berättar Jonas Thyni som är försäljningschef på Realtime Embedded. För oss är det en oerhörd fördel att få in kompetens och erfarenhet från en bransch som vi jobbar mycket med – och samtidigt se hur vi kan applicera deras säljtänk i vårt företag, avslutar Jonas Thyni.

På konsultsidan har vi förstärkt med Arto Rajala som närmast kommer från Delaval där han har jobbat som Software Engineer. Arto är en skicklig tekniker och konsult, som framförallt har specialiserat sig på mjukvarudesign och algoritmer.

- När vi rekryterar nya konsulter är det självklart viktigt att de har både spets och bredd i sin kompetens, berättar Jonas Thyni. Men det är också viktigt att de har en inställning och en personlighet som passar in här på företaget. Därför är vi glada att få hälsa Arto välkommen, som har snabbt kommit in i både kundprojekt och i gemenskapen här på Realtime Embedded .